Juwelen fotografie

vde-sea-standard-header

U bent op zoek naar juwelen fotografie, niet zomaar eenvoudige juwelen fotografie maar juwelen fotografie van de hoogste kwaliteit. Door onze fotografie met multifocus techniek zijn de juwelen van voor tot achter scherp en worden deze vervolgens met veel aandacht bewerkt in Photoshop.

Juwelen fotografie is een van de meest uitdagende vormen van productfotografie. Reflecties is het metaal, de schittering van edelstenen en de veelal intensieve nabewerking die naderhand nodig is. Daarbij wilt u ook graag dat alle juwelen op de website consistent getoond worden, in dezelfde stand staan en even groot afgebeeld zijn. Voor juwelen fotografie moet een macrolens gebruikt worden om beeldvullend te kunnen werken en het is beter om met continu verlichting te werken dan met flitslicht.

Vaak zijn modellen verkrijgbaar in verschillende soorten edelmetaal met verschillende kleuren edelstenen, hierdoor krijgen wij vaak de vraag om juwelen om te kleuren. Dit kan de voorkeur hebben ten opzichte van extra productfoto’s omdat er anders 5x zoveel productfoto’s gemaakt moeten worden, het op de juiste manier bewerken in Photoshop scheelt dus veel tijd en geld.

Wij verzorgen zowel juwelen fotografie voor online en offline doeleinden.

Juwelen fotografie

Juwelen fotografie voor online en print

Wanneer u uw juwelen fotografie ook voor drukwerk gebruikt, is het belangrijk om na te denken over het formaat waarop u wilt gaan printen en wat voor resolutie u hiervoor nodig heeft. Wij leveren u desgewenst meerdere bestanden in verschillende resoluties, een bestand voor uw webwinkel en een bestand voor uw drukwerk.

3000×3000 pixels Voor drukwerk op full page A4
2000×2000 pixelsMeest gekozen Voor print én online met zoomfunctie
1000×1000 pixels Bij online gebruik zonder zoomfunctie

Alle productfoto’s worden geleverd in een door u gekozen resolutie en DPI. De maximale resolutie waarin gefotografeerd kan worden is 7264x5440pixels, 40 MegaPixel.

Voor de beste juwelen fotografie moet u bij Van den Elshout zijn.